Zdravlje je obavezno
Briga je ljubav

Kreiramo budućnost koju želite vidjeti.

Zakaži prezentaciju
screenimg
play

Zašto izabrati nas?

Mi kreiramo promjene potrebne za Vaš biznis.

paperless

Automatizacija

Znamo da Vam administrativni poslovi samo oduzimaju dragocijeno vrijeme. Ema Health sistem će Vam pomoći da se fokusirate na Vaš posao tako što će Vaše poslovne procese učiniti jednostavnim ili potpuno automatizovanim. Dopustite Ema Health timu da Vam pomogne kako u ispunjenju zakonskih obaveza u zdravstvu tako i u boljem i kvalitetnijem odnosu sa pacijentima.

security

Sigurnost

Sigurnost informacija je vrlo važna u svim sektorima, a posebno u zdravstvu. Zbog toga pridajemo posebnu pažnju pri izgradnji sistema našim poslovnim procesima. Kontinuirano pratimo standarde i dobre prakse u informacijskoj sigurnosti i brinemo se da su Vaši podaci i podaci Vaših pacijenata uvijek sigurni.

accessible

Dostupnost

Uz Ema Health sistem Vašem radnom prostoru možete pristupiti sa bilo koje lokacije. Možete koristiti i laptop i mobitel i tablet za bilo koju akciju u hodu dok se sastajete sa Vašim pacijentima.

support

Podrška

Bez obzira na Vaše pitanje ili prirodu problema, naš tim Vam čuva leđa 24/7 i pomaže da Vaš poslovni proces zadrži momentum te bude uspješno okončan.

Glavne Funkcionalnosti

Mi pravimo promjene koje su Vam potrebne u poslovanju.

Mobilna verzija

Uvijek tu uz Vas

Pristupite svim relevantnim funkcijama Vašeg softvera putem mobilne aplikacije, gdje god se nalazili. Radite stvari u pokretu!

Kontaktirajte nas

Započnite digitalnu transformaciju poslovanja

Godinama pomažemo biznisima kao što je Vaš u usvajanju novih softverskih rješenja. Dopustite da Vas provedemo kroz proces, odgovorimo na sva vaša pitanja i pokažemo kako će Ema Health raditi u Vašu korist!

emacloud
emaassociations
emacommerce
emaevents

Sva prava zadržana. © 2021 | Emaq.